Sök:

AVBESTÄLLNINGSPOLICY

Pga att det endast finns ett begränsat antal biljetter så är köpet bindande. Vi köper endast tillbaka biljetter vid enskilda fall*. Du får däremot sälja biljetten till en annan konsult i Qvist Area/konsulter inadopterade i Qvist Area.

*Vid personlig sjukdom med uppvisande av läkarintyg, dödsfall i familjen och dylikt. I det fall inget annat noterats vid biljettköpet.

Kontakt
Kontakta vårt kontor om du har några frågor. Telefonnummer är 0705-985939. Skicka gärna ett mail till kontoret@skonhetshuset.se .  

Sekretesspolicy  
 
Följande sekretesspolicy gäller för insamling av information via webbplatsen skonhetshuset.se. Genom att använda webbplatsen godkänner du den hantering av personuppgifter som anges i denna policy.

Insamling av dina personuppgifter
För att kunna använda vissa funktioner på webbplatsen skonhetshuset.com måste du skapa ett konto. När du skapar ditt eget konto kommer vi att efterfråga viss information, inklusive din e-postadress. Om du väljer att företa köp begär vi all information som erfordras för att vi ska kunna veta vem du är, och vilken unit du tillhör eftersom vi endast säljer biljetter till konsulter i Qvist Area/konsulter inadopterade i Qvist Area.

Användning av dina personuppgifter
Skonhetshuset.se kommer att använda dina uppgifter i samband med det event du anmält dig till, dels för att veta att just du kommer, men även för att kunna ha en överblick över hur många som kommer. Uppgifter som specialkost kommer att ges ut till restauranger där vi har våra event.

Skydd av dina personuppgifter
För åtkomst till ditt konto krävs ett lösenord, som är personligt. Du ansvarar för hemlighållande av ditt lösenord. Lämna inte ut information om ditt lösenord till någon annan person. Om du delar dator med någon annan bör du alltid logga ut ur datorn för att skydda din information i förhållande till andra användare av datorn.