Sök:

Skönhetshuset i Örebro AB

Villkor och information om vårt arbete i samband med GDPR.

Vi sparar följande persondata om våra kunder: 


Kunder: Förnamn, Efternamn, E-post, Konsultnummer, Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer.

Beställningar: ip-adress, E-post, , Person-/orgnr, Momsnummer, Adress, Företag, Förnamn, Efternamn, Adress, Postnummer, Ort, Telefonnummer.

Ditt kort debiteras med aktuell summa direkt när ditt köp går igenom. Det ligger inte och reserveras under några dagar i väntan på fakturering.

Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter. 
Vi behöver spara dessa uppgifter längre än normala tiden som är ett år. Detta är för att på bästa sätt bespara dig från att behöva omregistrera dig pånytt när du vill köpa biljetter hos oss i webshopen. Vi har beslutat att dina uppgifter ligger kvar i max 5 år efter senast köp.

OBS! Tidigare har möjlighet funnits att fylla i sin allergi vid köp av biljett till våra event. Då detta går under rubrik "känslig information" som ej får sparas, har vi tvingats ta bort detta som ett val.  
Du som vill meddela detta kan endast maila denna info till oss på: allergi@skonhetshuset.se där det tydligt ska framgå: fullständigt för- och efternamn, ren allergi samt till vilket event med datum som denna information avser.

PUBLICERING av BILDER 
Bilder/fotografering är en del av uppmärksamheten på såväl event som i publicerade news i Qvist Area. Dvs på våra event sker fotografering av olika slag - vi förbehåller oss rätten att välja ut och använda dessa, då vi uppmärksammar dig i Areanews, unit news eller i SD news. I det fall du inte önskar detta så går det bra att meddela oss skriftligt inför varje tillfälle vi träffas. Mail: kontoret@skonhetshuset.se 

AVBESTÄLLNINGSPOLICY

Pga att det endast finns ett begränsat antal biljetter så är köpet bindande. Vi köper endast tillbaka biljetter vid enskilda fall*. Du får däremot sälja biljetten till en annan konsult i Qvist Area/konsulter inadopterade i Qvist Area då vi inte har fullt och har waitlist, håll koll med oss.

*Vid personlig sjukdom med uppvisande av läkarintyg, dödsfall i familjen och dylikt. I det fall inget annat noterats vid biljettköpet.

Kontakt
Kontakta vårt kontor om du har några frågor. Telefonnummer är 0760-406336. Skicka gärna ett mail till kontoret@skonhetshuset.se 

Sekretesspolicy  
 
Följande sekretesspolicy gäller för insamling av information via webbplatsen skonhetshuset.se. Genom att använda webbplatsen godkänner du den hantering av personuppgifter som anges i denna policy.

Insamling av dina personuppgifter
För att kunna använda vissa funktioner på webbplatsen skonhetshuset.com måste du skapa ett konto. När du skapar ditt eget konto kommer vi att efterfråga viss information, inklusive din e-postadress. Om du väljer att företa köp begär vi all information som erfordras för att vi ska kunna veta vem du är, och vilken unit du tillhör eftersom vi endast säljer biljetter till konsulter i Qvist Area/konsulter inadopterade i Qvist Area.

Användning av dina personuppgifter
Skonhetshuset.se kommer att använda dina uppgifter i samband med det event du anmält dig till, dels för att veta att just du kommer, men även för att kunna ha en överblick över hur många som kommer. Uppgifter som specialkost kommer att ges ut till restauranger där vi har våra event.

Skydd av dina personuppgifter
För åtkomst till ditt konto krävs ett lösenord, som är personligt. Du ansvarar för hemlighållande av ditt lösenord. Lämna inte ut information om ditt lösenord till någon annan person. Om du delar dator med någon annan bör du alltid logga ut ur datorn för att skydda din information i förhållande till andra användare av datorn.

Ang felköp av biljetter:
Vi tar numer en admin avgift 32kr ex moms för återbet av felköp i webshopen gällande alla Qvist Area biljetter, för att täcka webshop avgifter o andra omkostnader kring detta. Man kan alltid kontrollera sina köp när man är inloggad genom att klicka på mina sidor knappen längst upp till höger